Tervetuloa
Oulun rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen toiminnan pääsisältö on Jumalan sanan julistaminen Raamatun ja evankelisluterilaisen uskon, tunnustuksen ja opin mukaisesti.  Yhdistyksen toiminnasta saat lisätietoa Toiminta-ajatus -sivulta.  Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Tulevat tapahtumat

Pe18.9.19.00Kastellin kirkkokirkkoseurat, Antti Paananen, Arto Kivioja
Pe18.9.19.00toimitalonuorten perjantai-ilta
La19.9.13.00toimitalosyysmyyjäiset, PERUTTU
La19.9.18.00toimitalonuorteniltaKuuntele seuroja
Su20.9.17.00toimitaloseurat, Erkki VähäsöyrinkiKuuntele seuroja
Su20.9.19.00toimitaloseurat, Risto LohiKuuntele seuroja
Ma21.9.18.30toimitaloaikuisten raamattuilta, Olavi Voittonen

Ohjeet seuravieraille

• Ilmoittaudu seuroihin ennakkoon.   Ilmoittaudu >>
  • Älä tule seuroihin sairaana tai oireisena.
  • Tule paikalle ajoissa.
  • Noudata opasteita ja henkilökunnan antamia ohjeita.
  • Desinfioi kädet, älä kättele.
  • Huolehdi 1–2 m:n turvavälistä kaikissa tilanteissa. Vältä lähikontakteja, ruuhkia ja jonoja.
  • Siirry suoraan penkkiin. Älä laita ulkovaatteita naulakkoon vaan jätä ne autoon tai ota ne penkkiin.
  • Käytä vain merkittyjä istumapaikkoja, myös salissa. Vain samaan perheeseen kuuluvat voivat istua tiiviimmin.
  • Jos yskä yllättää, yski aina paperinenäliinaan tai omaan hihaan ja desinfioi kädet.
  • Yhteislaulu on tärkeä osa seuratapahtumaa. On tärkeä tiedostaa, että pisaratartunnan riski on tavanomaista suurempi näissä tilanteissa ja turvavälien merkitys korostuu.
  • Käytä kasvomaskia. Viranomaissuosituksen mukaisesti kasvomaskia tulee käyttää aina, kun tilaisuudessa on runsaasti väkeä eikä turvavälin ylläpitäminen ole joka tilanteessa mahdollista. Ota seuroihin mukaan 1–2 kpl sinulle sopivaa kasvomaskia.

Mobiilikolehti »

Sairaalassa olevat potilaat, jotka toivovat uskovaista luokseen, voivat ottaa yhteyttä p. 040 961 9243.

Ajankohtaista

Seuratoiminta käynnistynyt toimitalolla erityisjärjestelyin. Seuroihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.  Ilmoittaudu >>

Ohjeet seuravieraille tällä Etusivulla sekä Ankkuri-lehdessä, joka on luettavissa  täältä >>

Syysseurat