Tervetuloa
Oulun rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen toiminnan pääsisältö on Jumalan sanan julistaminen Raamatun ja evankelisluterilaisen uskon, tunnustuksen ja opin mukaisesti.  Yhdistyksen toiminnasta saat lisätietoa Toiminta-ajatus -sivulta.  Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Tulevat tapahtumat

Ti27.10.19.00Myllyojan srk-talokirkkoseurat, Viljo Juntunen, Jorma Majuri
Ke28.10.19.00toimitaloseurat, Mikko KarjulaKuuntele seuroja
Pe30.10.19.00toimitalonuorten perjantai-ilta
La31.10.17.00toimitaloseurat, Risto LaurilaKuuntele seuroja
La31.10.19.00toimitaloseurat, Ilkka AlakärppäKuuntele seuroja
Su1.11.17.00toimitaloseurat, Petri Satomaa, Kari PäkkiläKuuntele seuroja
Ma2.11.16.00toimitalosauvakävely

Ohjeet seuravieraille

• Ilmoittaudu seuroihin ennakkoon.   Ilmoittaudu >>
  • Älä tule seuroihin sairaana tai oireisena.
  • Tule paikalle ajoissa.
  • Noudata opasteita ja henkilökunnan antamia ohjeita.
  • Desinfioi kädet, älä kättele.
  • Huolehdi 1–2 m:n turvavälistä kaikissa tilanteissa. Vältä lähikontakteja, ruuhkia ja jonoja.
  • Siirry suoraan penkkiin. Älä laita ulkovaatteita naulakkoon vaan jätä ne autoon tai ota ne penkkiin.
  • Käytä vain merkittyjä istumapaikkoja, myös salissa. Vain samaan perheeseen kuuluvat voivat istua tiiviimmin.
  • Jos yskä yllättää, yski aina paperinenäliinaan tai omaan hihaan ja desinfioi kädet.
  • Yhteislaulu on tärkeä osa seuratapahtumaa. On tärkeä tiedostaa, että pisaratartunnan riski on tavanomaista suurempi näissä tilanteissa ja turvavälien merkitys korostuu.
  • Käytä kasvomaskia. Viranomaissuosituksen mukaisesti kasvomaskia tulee käyttää aina, kun tilaisuudessa on runsaasti väkeä eikä turvavälin ylläpitäminen ole joka tilanteessa mahdollista. Ota seuroihin mukaan 1–2 kpl sinulle sopivaa kasvomaskia.

Mobiilikolehti »

Sairaalassa olevat potilaat, jotka toivovat uskovaista luokseen, voivat ottaa yhteyttä p. 040 961 9243.

Tervetuloa seuroihin
Seuratoiminta on käynnistynyt toimitalolla erityisjärjestelyin. Seuroihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.  Ilmoittaudu >>
Ohjeet seuravieraille tällä Etusivulla sekä Ankkuri-lehdessä, joka on luettavissa  täältä >>

Isänpäivämyyjäiset la 7.11.
toteutetaan nettimyyjäisinä. Lisätietoa lähiaikoina.

Sauvakävely ma 2.11.
Kokoontuminen toimitalon ykköspuolen parkkipaikalle klo 16. Kävelyyn voi osallistua myös ilman sauvoja. Säävaraus.