Tervetuloa nettiseuroihin

Rauhanyhdistyksen toiminnan pääsisältö on Jumalan sanan julistaminen Raamatun ja evankelisluterilaisen uskon, tunnustuksen ja opin mukaisesti.  Yhdistyksen toiminnasta saat lisätietoa Toiminta-ajatus -sivulta.  Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Tulevat tapahtumat

Ke3.3.19.00toimitalonettiseurat, Erkki PiriKuuntele seuroja
Pe5.3.19.00Pyhän Tuomaan kirkkokirkkoseurat, PERUTTU
Pe5.3.19.00toimitalonuorten perjantai-ilta, PERUTTU
La6.3.11.30toimitalovarttuneiden kerho, PERUTTU
La6.3.19.00toimitalonettiseurat, Jorma MajuriKuuntele seuroja
Su7.3.17.00toimitalonettiseurat, Olavi Voittonen, Oiva SavelaKuuntele seuroja
Ti9.3.19.00Oulun tuomiokirkkokirkkoseurat, PERUTTU

Mobiilikolehti >>

Sairaalassa olevat potilaat, jotka toivovat uskovaista luokseen, voivat ottaa yhteyttä p. 0409619243.

Ajankohtaista

Oulun Rauhanyhdistyksen järjestämät tilaisuudet on Oulun kaupunkia koskevien kokoontumisrajoitusten vuoksi peruttu 31.3.2021 saakka.
Seuroja voi edelleen kuunnella oheisten linkkien kautta keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.
Käynnistämme seuratoiminnan uudelleen heti, kun viranomaismääräykset sen mahdollistavat.
”Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi. Minä laulan kiitosta Herralle, hän pitää minusta huolen.” (Ps 13: 6)
Oulun Rauhanyhdistys, johtokunta