Oulun Rauhanyhdistyksen nettiradio

Mobiilikolehti

Voit osallistua kolehtiin MobilePay:llä lähettämällä haluamasi summan numeroon 17510.
MobilePay on yleinen käteismaksusovellus, jonka voit ladata älypuhelimeesi sovelluskaupasta.
Rahankeräyslupa (tästä) on voimassa Oulun poliisilaitoksen toimialueella (Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu).

Korona-viruksesta johtuen, nettiradion kuuntelijamäärät tulevat kasvamaan huomattavasti. Olemme varautuneet siihen vaihtamalla nettiradion suuremmalle palvelimelle ja karsimalla soittimen ominaisuuksia, joten soitin ei lähde automaattisesti päälle, vaan joudut itse painamaan toisto-nappia.

Ilmoitathan mahdollisesta ongelmasta sähköpostilla osoitteeseen (ict-ryhma@oulunrauhanyhdistys.fi).

MP3-soitin

OGG-soitin

Jos yllä olevat nettiradiosoittimet eivät toimi, niin voit kokeilla nettiradion toimivuutta alla olevista linkeistä.

Suora linkki OGG-lähetykseen
Suora linkki MP3-lähetykseen

Anna palautetta nettiradion toimivuudesta tai ilmoita ongelmista: radio "at" oulunrauhanyhdistys.fi

Pääset seuraamaan nettipyhäkoulua tästä